Aanbieding Private Lease: een all-in vast bedrag voor een mooie auto

Alhoewel leasen inmiddels al een bekender fenomeen is, is nog niet iedereen bekend met de voordelen van een private lease auto ten opzichte van het zelf bezitten van een auto. Dat is jammer, want er zitten vele voordelen verbonden aan het rijden van een private lease auto. In deze tekst worden deze positieve aspecten van het private leasen belicht, en tevens wordt uitgelegd wat een private lease precies inhoudt. Wanneer je overtuigd bent van de meerwaarde van een private lease auto voor jou, kun je gelijk op zoek naar een mooie private lease aanbieding voor jou!

 

Wat houdt private lease precies in?

Het is aangenaam om in het bezig te zijn van een eigen auto, maar wat niet vaak vermeld wordt is hoeveel kosten hieraan verbonden zitten. Wegenbelasting, diverse verzekeringen, onderhoud en onverwachte kosten zoals reparaties zijn zomaar een greep uit de kosten die je soms maandelijks en soms onverwachts moet afrekenen wanneer je in het bezit bent van een auto. Bij een private lease is dit anders: voor een all-in vast bedrag per maand mag je een auto huren. De eerder genoemde kosten geassocieerd met het bezitten van een auto zitten in deze prijs inbegrepen, zodat alleen kosten zoals benzine of eventuele boetes voor jouw rekening komen. Hierbij heb je de keuze uit vele merken en modellen, zodat er voor iedereen wel een mooie private lease aanbieding te vinden is.

 

De voordelen van private lease

Omdat je bij een private lease een all-in vast bedrag per maand betaalt, kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Dit is overzichtelijker en scheelt je een hoop geld. Daarnaast kun je een private lease auto voor langere tijd huren, veelal voor periodes tussen de 12 en 60 maanden. Maar ook als je bijvoorbeeld maar een maand een auto wilt huren is dit mogelijk aan de hand van een shortlease.