Auto en motor rijschool: een perfecte combinatie

Op de dag dat ik achttien jaar oud werd, kreeg ik van allebei mijn ouders direct een rijles. Daar was ik natuurlijk enorm blij mee, omdat ik heel graag mijn autorijbewijs wilde halen. Reeds zes jaar beschik ik vandaag de dag over mijn rijbewijs. In de tussentijd heb ik overigens nog een rijbewijs gehaald, namelijk het rijbewijs waarmee je legaal op een motor mag rijden (het motorrijbewijs). Die lessen heb ik bij een andere rijschool in mijn stad Eindhoven gevolgd. Dat vond ik enerzijds wel jammer, omdat ik een goed gevoel had bij de school waar ik de rijlessen voor het autorijden volgde. Ik zag dat er in Eindhoven inmiddels een aantal scholen zijn waar je zowel kan lessen voor je auto- als motorrijbewijs. Een auto en motor rijschool Eindhoven: een perfecte combinatie. Ik zal je in de volgende alinea’s uitleggen waarom die combinatie inderdaad erg fijn is.

Auto en motor rijschool Eindhoven

Ik heb het in mijn blog heel de tijd over een auto en motor rijschool Eindhoven, maar de essentie van dit verhaal geldt natuurlijk voor alle plekken in ons land (en ook plaatsen buiten Nederland). Voor mensen in pakweg Drenthe, Groningen of Friesland is het ook fijn om te kunnen lessen in dezelfde rijschool. Het is namelijk heel belangrijk om een goed gevoel te hebben bij een school. Dat geldt ook voor een school waar je andere dingen leert (een school waar je bijvoorbeeld aardrijkskunde, Nederlands en Duits leert).

Waarom?

Waarom is een rijschool waar je zowel op kunt gaan voor je motor- of autorijbewijs nou per se zo fijn? Dat zit hem ook in het feit dat je bij het lessen voor je motorrijbewijs al een voorsprong hebt als je een vertrouwd gevoel hebt bij een leraar of omgeving. Dat is natuurlijk het geval als je eerder al bij dezelfde school gelest hebt.