Over Auto Langwerden

Auto Langwerden is een voormalig autodealer met dezelfe naam als ik. Ik ben Thom Langwerden en liefhebber van auto’s en de autosport. Mijn liefde voor alles met een motor heb ik van mijn vader geërfd. Hij was ook een autoliefhebber pur sang.

Al toen ik 14 jaar was zat ik hele dagen met mijn vader in de garage te sleutelen aan onze auto of brommer. Sindsdien ben ik hiermee niet meer gestopt. Door mijn werk als online marketeer bij een groot webdesign bureau, heb ik getracht mijn online marketing kennis te koppelen aan mijn hobby. Hier is deze blog uit voortgekomen.

Met deze blog hoop ik een vooraanstaande autoblogger te worden over alles wat met auto’s te maken heeft. Binnen dit kader probeer ik zo breed mogelijk te informeren over auto’s en randzaken daaromheen.

Denk je dat mijn blog nog wat mist? Laat het me dan weten via de contactpagina!